Опасно изкушение – Епизод 362

Опасно изкушение – Епизод 362 гледай онлайн

Ендер Аргун е влиятелна жена във висшето турско общество, тъй като е съпруга на богатия Халит Аргун. Но животът ѝ не е толкова хубав, колкото изглежда, защото съпругът ѝ се държи с нея ужасно. Тя иска да се разведе с него, но да запази позициите си във висшето общество. Но не това е единствената ѝ цел. Тя има любовник, на име Синан Сайгън, за когото иска да се омъжи.

От друга страна е Йълдъз – амбициозно момиче, мечтаещо да забогатее. Йълдъз има сестра, Зейнеп, която е нейна пълна противоположност – тя е скромна и добра.

Ендер назначава Йълдъз за сервитьорка на Халит. Тя ѝ предлага 100 хиляди лири, за да съблазни Халит. Йълдъз приема предложението ѝ.

Междувременно фирмата, в която Зейнеп работи, е пред фалит. Новият купувач е Алихан Ташдемир. Всъщност Алихан е брат на втората съпруга на Халит – Зерин. Той е студен, мрачен и безчувствен. Но между двамата със Зейнеп пламва любов. Тя го променя към по-добро. Но той се плаши от връзката им, защото „не е по обвързването“ и се разделя с нея. В Истанбул се появява Джем-братът на Лял, бившата на Алихан, който се влюбва в Зейнеп, обаче тя не отвръща на чувствата му.

Йълдъз споделя всичко с Халит. Ендер отива в хотелската стая, където трябва да види Йълдъз и Халит заедно. Но вижда само Халит и адвокатите му. Халит принуждава Ендер да подпише молба за развод. Тя се съгласява, защото не иска да се стига до съд. Но веднага след това е изгонена от имението на Халит. Тя заживява с брат си Джанер в мизерно жилище в краен квартал на Истанбул. Те започват ожесточена война срещу Йълдъз. Но Йълдъз, която мечтае за богатство, прави опити да съблазни Халит наистина и да се омъжи за него. С най-добрата си приятелка Шенгюл започват да правят планове как да стане така, че Халит да се ожени за Йълдъз. Плановете им са успешни и Халит и Йълдъз се женят. Но след това Ендер иска да ги раздели и крои зли планове след това Йълдъз напуска имението и се връща при сестра си Зейнеп. А Зейнеп решава да замине за да забрави Алихан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You might like

© 2023 BGTVI